Butik Gul

Butik Gul i Kölleröd har blivit lite som vårt ”kinderägg” här i familjen. Alla får något de vill ha, passar liten som stor. Jag får vintage, Ivan får leka med djur och Martin får fika. Win win helt enkelt. Just denna dag klädde jag mig efter min handväska, min Gucci Flora. Tycker att den är så vacker och ville att den skulle ”poppa ut” så jag tog en enfärgad klänning.

klanning-vid-butik-kul kaffekanna paj-med-vaniljsas tak paj gucci-flora-hobo-bag

Dela

2 svar till “Butik Gul“

  1. Otroligt vackert och foton som jag gillar, den där röda kannan har jag i två olika, en för kaffe och en för te, var min älskade mor som hade sådana. När de förr i tiden lagade kaffe hade de filter som var av tyg, ser hur mor diskar dom men de blev ju svarta av bönorna, men det var säkert bara nyttigt, haha. Idag har vi slit och släng samhälle det ser vi ju bara i mängden kläder på alla loppisar och secondhand.
    Fotot med röken från skorstenen den gillar jag! kan sitta och beundra det länge, länge, fin avkoppling helt enkelt.
    Kram till er/MH

    1. Köpte faktiskt med mig några av muggarna, så härliga att dricka ur. Förresten, jag har ett filter till min kaffemaskin som är ett som återanvänds, inte bara förr man gjorde så, haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.