Kappa från 60-talet

För några veckor sedan besökte jag ju antikmässan Malmö Dekorativa på Katrinetorp. Ett av mina fynd från dagen var denna ljuvligt gröna kappa från 60-talet. Säljaren hade mest prylar på sitt bord men där mitt bland allt såg jag något grönt skymta fram. Jag älskar snittet, materialet och de fina detaljerna med alla pärlor. Klänningen har jag inte använt på något år nu men just idag fick jag lusta att dra på mig den igen. Det blev en fin kombination denna härliga sensommar-/höstdag.vintagekappa axel arm bakom-rygg parlor marc-jacobs-vaska-quilted prickiga-strumpbyxor rygg-vintageklanning twirl vaska-marc-jacobs-bla

Dela

5 svar till “Kappa från 60-talet“

 1. Precis i min smak alltihop, men jag skippar träskorna för jag vill va närmre jorden, haha.
  Klänningen känner jag igen för jag har nåt liknade i samma mönster typ.
  Kappan är unik och det ljuva sextiotalet det var ju där jag växte till mig, inte helt dumma år där inte.
  Du snurrar ofta runt i ditt lev det är så härligt och fina foton som alltid, Martin han levererar. Från kläder till hår, gillar din frisyr och ditt lite längre hår! äpplet föll inte så långt från din mor.

  1. Någonting försvann på sista raden jag avslutar ju inte avhugget.
   Trevlig helg från mig/Kram MH

  2. Ååååh tack 🙂 Färgade håret lite ljusare samt la in lite lite rött i mixen. Är supernöjd med resultatet! Angående snurrandet så är det nog mycket eftersom jag börjat bära kjolar och klänningar på sistone som det bara känns som man måste snurra i, haha!

 2. Mkt elegant

  1. Tack tack 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.