Ett köp på Tradera

Jag brukar inte handla på Tradera i vanliga fall utan jag går mest in där och söker och tittar på saker. Häromdagen blev ett undantag för då la jag ett bud på klänningen som jag bär på bilden. Jag la 25 kronor som mitt högsta bud och tänkte inte så mycket mer på det, för hur bra var oddsen? Några dagar senare trillar vinnarmailet in och här står jag nu i en retro-klänning för dryga tjugan. Den passade mig och jag är nöjd, får nog buda där snart igen. Jag stylade klänningen med ett halsband från 60-talet som jag köpte på auktion för något år sedan. Väskan är en Jackiebag från Gucci.klanning-fran-tradera

Dela

2 svar till “Ett köp på Tradera“

  1. Ett riktigt fynd Jenny och så där härlig i färgerna. Va lång Ivan blivit och så underbart söt.
    Vilken härlig sensommar vi har eller rent av sommar.

    Må så gott. Kram/MH

    1. Tack tack, sjukt nöjd med fyndet 🙂 Jo Ivan har växt massor och lång har han verkligen blivit. Ingen bebis längre utan en liten pojke, känns märkligt vad tiden går fort…
      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.