Nästa fynd från Dress it again

Det händer inte ofta att jag hittar vintageskor som är i min storlek men denna dag hittade jag hela tre par. Först ut är dessa helt makalösa 60-tals stövlar i ärtgrön mocca. Tjejen som sålde dem berättade att de tillhört en släkting till henne som hängde i societetskretsar när det begav sig. Otrolig kvalitet, de är nästan helt oanvända och de sitter som en handske, fast på min fot. Wow, är allt jag vill säga om dessa!

 

Dela

Ett svar på “Nästa fynd från Dress it again“

  1. Supersnygga, gillar grönt just nu också, har själv köpt ett par lätta kängor men kan inte ha dom nu är för kallt i grön mocca, matchar med mörkare gröna glasögon, så coola vi blir, haha.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.