Första fyndet från Dress it again

Förra helgen stod jag som bekant på vintagemarknaden Dress it again på Mitt Möllan här i Malmö och sålde av en liten del av allt jag samlat på mig genom åren men som inte får plats i min ”ordinarie” garderob (läs mer –>HÄR<–). Nu har det blivit dags att ta en titt på vad som fyndades på marknaden. Ni trodde väl ändå inte att jag gick till marknaden bara för att sälja…

Som samlare är det alltid svårt att göra sig av med saker men det underlättar alltid om man innan man börjar sälja får göra i alla fall något litet fynd för att mentalt kunna släppa iväg det man tagit med sig. Jag hade riktig tur denna gång då jag såg att en försäljare jag tidigare handlat av och som brukar ha bra saker i min storlek också var där. Bland hennes saker noterade jag direkt denna skönhet som jag norpade snabbare än vinden.

Det är en härlig klänning i en av mina favoritmodeller, från 50-talet och med höstiga orangetoner. Det blir inte bättre än så. Jag kan avslöja att det även följde med någon klänning till hem men kanske framför allt även några skor som jag tror ni kommer gilla. Mer om det här på bloggen inom kort…

Dela

5 svar till “Första fyndet från Dress it again“

 1. Sol Lykkehaab skriver: Svara

  Den er så smuk jeg ser frem til at se dig med den på ❤

  1. Jag hoppas det blir snart. Måste fixa en knapp på klänningen bara. Ett enkelt jobb men det ska göras ju… Haha, snart så 🙂

 2. Så klart du handlat nåt med dig hem, garderoben får inte bli för tom, haha. Gillar den höstliga färgen den är underbar, halsbandet matchar klänningen superbt. Tycker att den lilla gunghästen också matchar med sina rutor, ursöt.
  Kram/MH

  1. Självklart kan jag inte komma hem utan något ”nytt”. Jag blev supernöjd med klänningen, precis den som är min favoritmodell just nu. Har börjat gilla 50-tal lite mer… Ivans gunghäst, klart den ska matcha med 🙂

   Kram

 3. […] har tidigare berättat om den där härligt orange klänningen jag fyndade på Dress it again på Mitt Möllan för en liten tid sedan. Nu har det blivit dags […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.