Ännu ett klänningsfynd från Dress it again

Jag har tidigare berättat om den där härligt orange klänningen jag fyndade på Dress it again på Mitt Möllan för en liten tid sedan. Nu har det blivit dags för det andra klänningsfyndet jag gjorde, från samma säljare.

Klänningen har ett alldeles underbart mönster i samma färgskala som blommorna jag hade hemma i vasen, man måste nästa se det som att det var menat att jag skulle fynda just denna. Fina detaljer och härlig skärning gör den passande såväl till vardags som till fest.

 

 

Dela

Ett svar på “Ännu ett klänningsfynd från Dress it again“

  1. Helt klart en klänning i min smak, jag har också fyndat en del för nästan ingenting, haha. Men jag tycker det är kallt med klänning är ju en frysenkylling. Längtar så till våren då ska jag dressa till mig. Det finns ju så oerhört många olika mönster, ja jag vill påstå att dåtidens kläder var och är mycket elegantare, charmigare och stilfulla, men det är ju jag det och du Jenny. Stort plus är arrangemanget med växterna, mycket snyggt.
    Fin helg och Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.