När ljuset bryts…

Det är något visst med kristall. Klangen, hur ljuset bryts och tyngden. Det har blivit så att jag inte kan få nog av att fynda kristall på diverse loppisar och second hand-butiker. Nu senast hittade jag en vas och för några dagar sedan budade jag hem en låda på auktion vilken innehöll diverse karaffer och fat. Jag har dessutom turen att just min man råkar vara en fena på att putsa kristall så jag bara lämnar över sakerna till honom och får tillbaka dem blänkande fina. Inte illa alls om du frågar mig.

Atlantis full lead crystal hand blown portugal kristall bar kristallkaraff orrefors kristallkork orrefors tlantis kristallkaraff portugal kristallkork atlantis kristallkaraffer

Dela

3 svar till “När ljuset bryts…“

 1. Mycket vackert, sista fotot är så harmoniskt.
  Men ni kan ju det där med foton och sätta samman.
  Onekligen välputsat, där lägger maken ner energi, eller så har han ett universalmedel?

  Jag tycker själv det är svårt att få det snyggt, blir gärna så där flammigt.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Hans hemliga putsmetod innefattar en mix av vatten, diskmedel och ättika…

 2. Jag kan bara hålla med! (Fast jag får stå för eventuellt putsande själv…)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.