Kunglig glans…

Om jag ska välja en kunglighet värd sin titel så är det Sigvard Bernadotte. Sigvard var en strålande formgivare som jag nu förtrollats av så till den milda grad att kannorna inte längre får plats i vitrinskåpen. Min man hjälper till att hålla koll på loppisar och auktionssiter och jag kan inte sluta utöka min samling. Gladast blir man när en kanna ligger där i någon kantstött låda och ser ut som något Gud glömde. För en liten slant blir den min och sedan är det dags för den stora förvandlingen, putsandes till tummen glöder, och vips så har den där sorgliga lilla kannan från loppisen förvandlats till en blänkande designklassiker.

 

Dela

2 svar till “Kunglig glans…“

 1. Stiliga pjäser, så snyggt att använda och servera ur dom också.

  Den som söker han finner heter det ju, så lycka till med fortsättningen.

  Gillade också Sigvard, han kunde sin konst, härlig trevlig man.
  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vi använder allihopa, så trevligt att dricka sitt kaffe ur 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.