Majvi och jag…

I dagarna två har vi kört runt på Österlen och loppat runt samt sovit på B&B.

I Simrishamn hade jag bestämt träff med Majvi. Ni som följt min blogg vet att Majvi är en guldstjärna på Österlen som jag lärt känna genom bloggen. Det var härligt att äntligen ses på riktigt. Majvi mötte oss med fulla kassar i händerna och i påsarna låg present till Ivan och blomma till mig. Behöver jag säga att vi hade trevligt eller förstår ni det av bilden?simrishman

Dela

4 svar till “Majvi och jag…“

 1. Tack själv Jenny med familj, så trevligt vi hade det! Ibland finner man människor ute i livet som man klickar med, och Jenny du är verkligen en av dom. Tycker du är en toppentjej, och vi delar nog en hel del i livet trots vår åldersskillnad.

  Hoppas er resa har gått bra till svärföräldrarna, och var rädda om er i trafiken, för den är inte alltid så snäll.

  PS lite foto är sänt till din mejl, åh Ivan han är ju en sådan gullig liten gosse.

  Kram från Österlen/MH

  1. Vi får helt enkelt göra om det Majvi, mycket trevligt att ses var det 🙂 Jag har förresten inte fått några foton skickade till mig…?

 2. Hej!

  Ja det gör jag gärna en dag när höstlöven fallit kanske. Jag skickade foton till dig 24/7 men jag sänder om så hoppas vi dom kommer. Tekniken kan strula det vet vi.

  Kram och kolla din mejl sen./Majvi

  1. Då har vi något att se fram emot i höst 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.