Alla dessa Köping…

Jönköping, Linköping, Norrköping och Nyköping. Dessa Köping och dess ordning i landet maler som ett mantra i mitt huvud. Min vän på bilden har tyvärr bosatt sig i en av dessa städer, Linköping. Superfint och så men jag hade ju velat träffa henne lite oftare än ett par gånger om året. Hon är av den bästa sortens vänner. Här besöker vi Norrköping för att se vad de har för utbud av fina gamla ting. Vad jag hittade visar jag er snart.mimmi stafsäter gårdsglass stafsäter lakrits cartwright and butler glass

Dela

2 svar till “Alla dessa Köping…“

 1. Fina foton som alltid, den där fine mannen Martin tror jag bestämt varit i farten!
  Ja varför är vännerna alltid lite längre bort, finns det någon logik i det hela, ju längre bort ju räddare är man kanske om vänskapen, ju närmre tar många vännerna för givet?

  Jag kan ha fel men jag kan också ha rätt av åldern blir man visare, haha.
  Mysig butik ni varit och shoppat i.

  Må så gott. Kram/MH

  1. Så kan det nog vara Majvi…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.