Lucka nummer 2 – Berätta om vad du har på dig idag…

I morse hade jag bråttom och slängde på mig en prickig klänning. Just prickigt är mitt säkra kort. Vet jag inte vad jag ska ta på mig går jag till min prickiga sektion i garderoben och bara tar något som hänger där. Med prickar kan det liksom aldrig gå fel anser jag.

Just idag bär jag en klänning som jag köpt på Humana i Malmö som var på tok för stor och som jag sytt in och lagt upp så att den skulle passa mig. Jag bär de flesta av mina plagg året runt. En sommarklänning drar jag på mig en polotröja under så funkar den på vintern med. Idag eftersom jag var trött piffade jag upp mig med en hatt.

En måndag i mitt liv alltså.

dagens outfit 2013-12-13

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

2 svar till “Lucka nummer 2 – Berätta om vad du har på dig idag…“

  1. Snygg kombination med polon till. Prickigt är härligt och det blir rörelse i det hela.

    Vet du på 80talet hade jag en polotröja gärna i det där materialet som var lite ”sliskigt” sen hade man en blus ovanpå, med manschetterna uppvikta, det var modet då.

    Från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Åh, jag kommer ihåg att när jag gick på gymnasiet då hade man polotröja under skjorta… Hihi

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.