Lucka nummer 1 – Berätta om din stil…

dam i hatt

Jag brinner för vintagekläder och sådant man kan hitta på loppisar samt second hand-butiker. Jag gillar allt från 40-tal, 50-tal, 60-tal och till viss del även 70-tal. Gemensamt för ovan är att det nästan alltid kokas ihop till en klänning och gärna kombineras med en hatt. Min stil med bara ett ord skulle jag beskriva med just ordet klänning. Ett fritt och härligt plagg som kan kombineras i oändlighet. De flesta av mina klänningar har någon annan burit före mig vilket gör att alla plagg bär på sin egen historia. Det är just detta som är så intressant med vintage.

40-tals dress 50-tals dress Burbank Dagens-Outfit Dagens-Outfit Gamla-Las-Vegas Spexig-Jenny

Det är Emily Dahl som startat kalendern.

Dela

2 svar till “Lucka nummer 1 – Berätta om din stil…“

  1. Jättefina foton, jag gillar din stil överlag, men bild nummer 6 är speciell, så där tänkande som jag tror du ofta är i. Roligt att se så mycket stiliga kläder.

    Från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Vad kul, just bild nummer 6 är min favorit med. Just tänkande var ett bra ord, känner mig faktiskt som en sån…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.