Lucka nummer 3 – Berätta om vad du önskar dig i julklapp…

Jag brukar verkligen älska julklappar och är så så nyfiken varje år på alla paket. Som ett barn igen blir jag på julafton. I år känns det däremot helt annorlunda. Det enda jag önskar mig är att få min mamma tillbaka i livet och eftersom inte det går känner jag inte för något annat heller. Känner mig helt tom inför julen helt enkelt. Önskar verkligen att jag kunde rabbla upp en massa saker som jag skulle vilja ha och behöver men allt jag kan tänka på är min fina mamma som fick lämna oss alldeles för tidigt den 27 september 2013.

Fina mamma

 

 

Dela

4 svar till “Lucka nummer 3 – Berätta om vad du önskar dig i julklapp…“

 1. Det gör ont Jenny att mista det som står en så otroligt nära, jag vet. Vad du är lik din mor, där finns en del av henne kvar i dig. Trist att lämna jordelivet så tidigt, man får sig allt en tankeställare. Din mor såg så där snäll och omtänksam ut, himlen har fått en stjärna.

  Fin onsdag till dig från Österlen/MH

 2. Kram

 3. Fina Jenny!
  Sitter och läser din härliga blogg och ser detta, jag beklagar er sorg oerhört mycket. Inga ord kan trösta. Tur du har din övriga familj att hålla om, och jag vill verkligen gratulera till ert väntade barn, vilken lycka!!
  Jag har ju två barn, Anton blir sju nästa år och Emmy är nyss fylld ett år. Livet började när de kom!
  Så kul att se ditt inlägg om tröjan med katten! Jag har tittade på bilder hos mamma och pappa bara för någon vecka sedan och där fanns en sån bild på dig, det är så jag minns dig! Härligt!!
  Ta hand om dig och en stor kram <3 M.Jastrell

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vad trevligt att du hittat till min blogg Malin. Du har helt rätt, inga ord kan trösta. Känns så ofattbart att jag ska leva resten av mitt liv utan min fina mamma. Jag har ett hål i mig som alltid kommer finnas där.

   Det är nästan så jag vill se bilden då jag bär tröjan med katten…
   Kram tillbaka

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.