Københav Vintage 2017 – Del 1

I helgen var det så dags för en av årets absoluta höjdpunkter: København Vintage 2017. Förra året anordnades mässan på Absalon i Köpenhamn men i år hade man skaffat sig en större kostym och bokat stora och lilla Vega.

I vanlig ordning är det en djungel där ute så för min del valde jag i år att fokusera på accessoarer för att inte drunkna bland allt fint som fanns att tillgå. Jag måste dock erkänna att i alla fall en liten klänning ändå hittade ner i mina shoppingkassar…

Som vanligt blev det en hel del bilder i och med att det fanns så mycket fint att titta på så jag delar upp bloggningen i ett par olika inlägg så kom tillbaka imorgon för mer ögongodis!

(Se del 2 HÄR)

 

Dela

2 svar till “Københav Vintage 2017 – Del 1“

 1. Ja lite nytt när jag tittade in hos dig, alltid lika trevligt. Där verkar ju ha varit mycket, och hattar ser jag och mer därtill. Förstår du stortrivdes där vem hade inte gjort det. Så klart en ny klänning annars vore det väl inte Jenny, haha.
  Så snygg du är där på trappan, som hämtat från en film. Söt klämma du har i håret och så långt det blivit.
  Tack för fina foton så här på en lite småruggig måndag.
  Kram/MH

  1. Jag stormtrivdes, vilken dag alltså! Ska fotografera mina köp i veckan och visa upp.
   Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.