Gammalt och lite nyare men båda second hand

Idag kände jag för att snabba på våren lite genom att bjuda på lite extra färg och mönster. Kjolen är vintage och för i alla fall mina tankar åt Marimekko-hållet. Koftan är en Diane von Furstenberg som jag ropade in på auktion tillsammans med lite andra DvF-plagg häromsistens (de kommer dyka upp med tiden här på bloggen så håll utkik!). Den är verkligen sådär ljuvligt mjuk att jag bara går omkring och myser här hemma.

Dela

Ett svar på “Gammalt och lite nyare men båda second hand“

  1. Härligt och blanda mönster det gillade jag, ser absolut ut som Marrimeko, samtidigt tänker jag på Gudrun Sjöden mönster, hon har härliga tyger och de blandar också vilket jag gillar och till det ett par färgade strumpor. Härligt med ett levande hem på foto också och inte så där strikt, ser att där är liv i hemmet med bilarna, så mysigt.
    Skön söndag. Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.