4 svar till “Här kan du lyssna!“

 1. Jaaa, Jenny va kul och höra din röst igen! du har ju så rätt i det du säger. Loppis är en livsstil antingen gillar man det eller så inte. Jag ser själv fram mot alla loppisar som slår upp nu från den minsta hemmaloppisen till idrottsföreningarnas, också slår jag ett slag för mitt Österlen och Suckarnas gång i Simrishamn.
  Välbesökt, många säljare och en folkfest, börjar tidigt på lördagarna och tror bestämt att de slår upp den första april om inte det står fel i media. När det är varmt så är där smockfullt med säljare och man kan fynda allt från den minsta kaffekopp till den största urnan, och jag har köpt en del vintageklänningar, gäller att ha pejl på, för uppköparna är där snabba som pilar, men jag brukar tänka så att det kommer fler och bättre och billigare. Vi här på slätten har ju en hel del loppisar i påsk, och icke att förglömma alla de konstnärer som säljer sina alster. Väl mött och välkoma hit.
  Kram och tack för din röst i etern/MH

  1. Vad kul att du lyssnade på intervjun. Hoppas jag lyckades ge något råd som kommer till användning för någon lyssnare. April är ju nära, wow! Snart är det igång 🙂
   Kram och trevlig helg

 2. Vad roligt att få höra din röst Jenny! Och bra med loppistips! Jag har kommit av mig lite, men idag är det sol och då blir jag sugen på pelargoner och klänningar. 🙂 Ha en fin vår!
  Hälsningar Camy

  1. Hej,
   Vad kul att du gillade mina tips 🙂 Lustigt det du skriver om att du blir sugen på pelargoner, jag har just idag planterat om alla mina som jag övervintrat, pust! Lika jobbigt varje år men så värt när de börjar blomma igen. Klänningar är jag ALLTID sugen på, haha!
   Ha en fin vår du med.
   Hälsningar
   Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.