Klämmer mig i en 60-talare…

Material med stretch, en gravids bäste vän. Blir alltid lite snurrig i huvudet när jag drar på mig denna grafiska klänning från 60-talet. Den har hängt med mig länge nu och det lär stanna hos mig då den är en stående favorit.

Idag bar jag klänningen på ”fancy wednesday”. Det är så vi kallar den dagen i veckan då vi alla på jobb klär upp oss lite extra, lite fancy en helt vanlig onsdag alltså. Som ni säkert förstår är det bästa dagen på hela veckan enligt mig.

dagens outfit 2013-03-27j gravidmage skor gräs hoppar högt

Dela

2 svar till “Klämmer mig i en 60-talare…“

 1. Ah, vilken kul sak ni har på ditt jobb då!
  Jag blir också snurrig av att titta på sånt mönster, men värre är det om någon på TV har sånt som rörligt mönster, jag har svårt att titta då. Har aldrig gillar karuseller.

  Du kan verkligen hoppa ännu, känns inte så tung, men du har lite till, det är på slutet man växer på. Men du får kanske en liten gosse, det är allt lite lättare.

  Jag fick höra att eftersom jag fick små barn var jag rökare, haha, aldrig rökt en cigarett.

  Skön torsdag från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Än så länge kan jag hoppa, men jag har nio veckor kvar att tjocka till mig på så vem vet hur det går…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.