Den perfekta mössan/hatten/baskern…

Även fast jag längtat till vår och varmare väder länge nu är det alltid lite jobbigt när vädret ändras. Varje morgon är det samma sak, vad tusan tar man på sig för jacka idag för vem vet om det kommer vara minus eller plusgrader några timmar senare. Denna kappa är mitt mellanting just nu, adderas en liten mössa eller hatt på det samt scarf så är man kittad för vilket väder det nu en må bli.

En dag på jobbet fick jag flertalet komplimanger för mössan som jag har på mig, fast den dagen hade jag en grön. Gick direkt efter jobbet till Westerblads Hattaffär där jag köpt den gröna och införskaffade mig likadana fast i grått och cerise. Enda sedan jag köpte min gröna förra året har jag känt att den är det perfekta mellantinget mellan mössa, hatt och basker och att jag hade velat ha flera fast i andra färger. Några komplimanger, ett år senare och jag slår äntligen till.

dagens outfit 2014-02-25 polisen ögon med mössa axelremsväska skor plåtkarin spegelbild

Dela

2 svar till “Den perfekta mössan/hatten/baskern…“

 1. Tack för hälsningen på min bröllopsdag!

  Du klär väldigt bra i huvudbonader, inte alla som gör det ska jag säga.

  Gillar fotot med dina ögon, har du blå, eller drar det på gränsen till grönt? Oavsett så ser dom så snälla och ärliga ut. Fanns en serie för många år sen som hette, Ärliga blå ögon.

  Jag blev väldigt sugen på den hatten Lindex har i lila, kolla in den.

  Har inte sett så många hattar på loppis, men det kommer säkert.

  Det blåser svalt över slätten, och i morse var det frost, håller med, svårt att veta vad man ska ha på sig.

  Trevlig dag till dig/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack, älskar ju som du vet hattar i alla dess former så det är ju kul att höra att jag passar i det 🙂 Mina ögon är blå, kanske ljusblå med lite grått i.

   Jag letar också efter hattar på loppis och har inte heller hittat några på ett bra tag nu. Bättre lycka till oss båda i sommar…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.