Loppisvåren är kommen…

Idag gick färden mot Höllviken och Näsets Barnbazar. Jag hade tänkt mig att det skulle fyndas och att jag skulle gå därifrån med ett leende på läpparna och en full kasse. Nja, inget av detta blev sant. Det var bara total kaos på loppisen och efter en snabb titt lämnades stället tomhänt. Som tur var hade vi blivit inbjudna på pannkakslunch hos vänner i närheten efter loppisen så turen till Höllviken blev tack vare detta bra ändå.

dagens outfit 2014-03-23 majblomma michael kors  kaffe plättar karaff fruktsallad kaffekopp apple

Dela

2 svar till “Loppisvåren är kommen…“

 1. Snyggt med jeansjacka, och trevlig klänning! Gillar din kombination av färger, du är inte den där gråa tjejen man ofta ser.

  Alltså barnloppis är mer hysteriskt än vanliga, man får armbåga sig fram oftast och det orkar man ju knappt. Det kan verkligen finnas fynd på dessa loppisar och oftast är barnkläderna så fina. Håll utkik efter fler, det kan löna sig.

  Till påsk lär Österlen bombas med loppisar, men då är det ju konstrundan också, och kopiös trängsel.Men det är sevärt om man har tid, ork och lust absolut. Tror också att Suckarnas gång kör igång. Men du var där i fjor väl? Om inte är det väl värt ett besök, i sommar. En liten tur med er lille gosse, vore väl trevligt.

  Mums vad plättarna ser goda ut. Nu blev jag sugen, men det är ju våffeldagen i morron, och vår bröllopsdag, 36 år som fru!!Lika kära då som nu, man liksom växer med varandra.

  Må så gott/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag får väl ge barnloppis en andra chans nu när du säger att fyndchansen brukar vara hög. Förhoppningsvis hade jag bara otur med just denna…
   Jag hoppas verkligen att det blir någon tur till Österlen snart, känner mig så pepp på loppis 🙂

   Grattis på er bröllopsdag!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.