Saknar mina vintageklänningar, drömmer mig bort…

… visst passar några mig fortfarande men merparten hänger där, trånandes i garderoben. Några nya klänningar har smygit sig in i garderoben, lite mer anpassade för den gravida kroppen. Om nio veckor är det dags och om ytterligare några veckor efter det kanske jag kan klämma mig in i någon av mina gamla klänningar.

dagens outfit 2014-03-29 tegel mage

Dela

2 svar till “Saknar mina vintageklänningar, drömmer mig bort…“

  1. Det går snabbt framåt för dig, och sen kan du strax därefter ha dina mysig och charmiga klänningar igen. Den som väntar på nåt gott….

    Skön söndag från soliga Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Och som jag längtar… 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.