Finhatten på…

När det kallare vädret böjer sig för det lite mildare klimatet är det dags att byta ut hattgarderoben. Hattar av ull och filt byts mot nättare varianter som inte används för att få värme direkt utan mest tillföra pricken över i:et på en outfit.

För en fika på byn letade jag fram en klänning som jag faktiskt aldrig använt tidigare. Den har hängt snällt på sin galge och väntat på sin tid. En prickig sak med volang i nederkanten, från 70-talet. Jag föll direkt för den då jag hittade den i en second hand-butik. Hatten är en av mina favoriter då den sitter som en smäck på mitt huvud och den får mig alltid att känna mig lite extra elegant. Mina bröllopsskor fick även de se ljuset denna dag.

gravidklänning dam i hatt damsko i skinn vintage röda läppar klänning med rosett profil med hatt knapp vintageklänning gravid i hatt

Dela

2 svar till “Finhatten på…“

 1. Stilfull du är, och den fina lilla magen är ju så söt, du är då inte så stor alls.
  Skulle inte du i framtiden kunna tänka dig ”sadla”om i ditt yrke och bli hattmodist? tycker jag vore ett fantastiskt jobb för dig.
  Men det är nog ett yrke på tillbakagång, eller vad tror du?

  Gillar strukturen och kvalitén på tyget ,känns skönt och så där följsamt. Har alltid gillat knyt i halsen, det ger en sån finish.

  Skön onsdag, i morron är det skärtorsdag, lite svårt att flyga till Blåkulla för dig nu va,hi,hi.

  Från ett frostigt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Att få tillverka hattar som jobb låter som en dröm. Även jag har funderat på det och vem vet…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.