Om jag hade vetat…

Här har jag gått runt och längtat tills mina klänningar ska ”passa” mig igen och sen visar det sig att hur många som helst fortfarande sitter bra trots att de köpts utan gravidmage. Jag bär ännu en hatt som grävts fram ur garderoben. Hittade den på bakluckeloppis förra sommaren och damen som sålde den sa att den varit på fest med kungafamiljen en gång i tiden. Gillar verkligen att få en story till när man köper saker, det blir så mycket bättre då. Bara tanken att en elegant dam spatserat runt på en kunglig fest bärandes denna hatt gör att jag gillar den ännu mer.

vintageklänning blomvas reijmyre gammal kopp blå damsk second hand blicken i marken krage mönster ansikte i motljus

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.