Fynd från København Vintage

Nu har jag hämtat andan efter söndagens härliga besök i Köpenhamn och vintagemässan. Som jag skrev i tidigare inlägg blev det en del fynd gjorda och jag tänkte börja med lite smått och gott i form av underbara vintageknappar jag köpte av en kvinna som ärvt dom och gissade att de var från tiden kring 50-talet.

Jag hittade även ett par broscher som jag tycker var riktigt fina, broscher som jag tror kommer bli nästa stora accessoar.

Jag föll även för ett härligt kragsmycke vilket är en ny bekantskap för mig. Har inte riktigt funderat ut hur jag ska använda det så om ni har några tips på en bra outfit att matcha det till så är ni välkomna att skriva en kommentar.

Det blev också ett par fjärilsörhängen och ett armband fyndat, jag kom på mig själv med att vara allt för tråkig när det gäller armband så det slank ner i shoppingkassen utan minsta tvekan.

Håll utkik här på bloggen, det kommer fler fynd snart…

 

Dela

2 svar till “Fynd från København Vintage“

  1. Vackra knappar snyggare då än nu precis som mycket annat, tycker jag. Allt med fjärilar är fint, och jag gillar de levande så mycket såg några faktiskt i söndags, den där fina påfågeln.
    Har många brocher det var mycket på 80 talet då hade man de på kappor också. Minns två saker från min skoltid då köpte jag en brosch som var som bär som satt på en gren, den slets ut men jag har minsann hittat en ny, eller gammal. Sen var det den populära prasseljackan, minns den kostade 35 kr men det var mycket när jag var 15 år.
    Något som var poppis på 90talet? var pluttisar har en hel skål med sådana söta figurer och djur, barnasinnet är det inget fel på, idag ser man dom inte men kommer kanske tillbaka som så mycket annat.
    Kram och tack för fina bilder/MH

    1. Tänker att jag ska piffa till någon kofta med dessa fina knappar. Fjärilarna ska få pryda mina öron inom kort 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.