Finaste klänningen från 50-talet…

Klänningen hänger och lär fortsätta göra så tills den hittar en ny ägare. Jag köpte den från en tjej som hade haft garderobsrensning *host host* och sålde av lite kläder genom Instagram. En vild chansning men så länge klänningen kommer till ett hem där den blir älskad så är det okej med mig.

Får öppna butik snart helt enkelt…

dagens fynd 2013-08-24 textil brorman knapp skärp till klänning makro tyg galge

Dela

2 svar till “Finaste klänningen från 50-talet…“

 1. Snöflingor på en blå himmel så är denna skapelse, väldigt vacker.

  Helt oanvänd med lappar och allt, otroligt, men ser väldigt smal ut i midjan. Den får va till prydnad som det så vackert heter! Man har svårt att skiljas från sina gobitar är ungefär som att sälja en kull valpar, man blir så där smått kär i sina plagg, låter kanske lite knasigt, men så är det. Jag fyndade ett nytt plagg, men så coolt, en kort ”arbetsrock” shick till tusen, i vitt och rött, i randigt, märket 9TO5, skall sätta det till ett par jeans tänkte jag.

  Besökte också tygaffären i H-hög och köpte så fina stuvbitar, ska ha det till mina kuddar i soffan.

  Må så gott och en trevlig helg från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jag blev riktigt ledsen när jag insåg att dragkedjan på klänningen inte gick igen. Lite otur för mig men den sitter säkert fint på Birgit och då får jag ju njuta i alla fall 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.