Ett fynd från förra veckan…

Ingen direkt gammal klänning men ack så fin. Hittade den på Öppna Hjärtat i Malmö. Det är tokigt vad folk gör sig av med kläder nu för tiden. Många använder nog knappt inte sina nya plagg innan de åker ut igen. Sorgligt det här med ”slit och släng modet” som är nu.

Samtidigt när jag köpte denna klänning så hittade jag en jättefin kimono från H&M. Jag minns när den kom ut i butik för inte alls så länge sedan och jag ville ha en men den tog slut. Nu är den min och till ett mycket förmånligare pris.

Dagens fynd 2 blomma på krage

Dela

2 svar till “Ett fynd från förra veckan…“

 1. Varje dag är ett nytt äventyr, när man tittar in i din blogg, mycket trevligt nöje.

  Tror nog den har nåt år på nacken dock, inte nutid tycker jag?ser det på rosetten.
  Tänker på du vet sådana som man hade som barn som sitter på en pinne och snurrar, nu blev det snurrigt, haha.

  Det är verkligen slit och släng samhälle, men hur länge håller detta tror du?

  Kimonon är jag också sugen på att se, var det den med lejon på ryggen?den skulle jag köpt men hann inte.

  Från soligt Österlen. Må så gott/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Hade inte tänkt visa upp kimonon men nu blir det snart ett inlägg 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.