Det är de äldre som gillar min stil…

När jag hade på mig denna outfit häromdagen och gick på bakluckeloppis kom det fram tre olika damer och berömde mig för hur fin jag var. Så mycket uppskattande ord på en och samma dag kändes underbart. Efter loppisen fortsatte berömmen då en dam haffade tag i mig inne på Lindex. Alla dessa trevliga damer gjorde verkligen min dag.

Hatten är i alla fall från 50-talet och klänningen ett fynd från Öppna Hjärtat och troligtvis från 80-talet. Även detta årtionde har en del godbitar att bjuda på.

dagens outfit 2013-08-18 blommig axel ecco damsko gummiklack vintagehatt ecco gummiklack hibiskusflickan

Dela

2 svar till “Det är de äldre som gillar min stil…“

 1. Va stilig du är, inte så konstigt att du får beröm!

  Du vet det är så att det är inte många som vågar ha sådana urfina kläder som du bär, man vågar helt enkelt inte ”sticka” ut. Man vill va en i mängden, en av de som bär den svarta tröjan till de svarta byxorna. Inget fel i de menar jag, men det är ju en viss skillnad dock.

  Jag gillar din stil,och uppmuntrar dig att fortsätta din livsstil, för det är de som är livets guldkant.

  Jag är inte sen att berömma människor jag möter, men tyvärr är där inte så många att göra det till.

  Vilka snygga skor du har, väl matchat till dina övriga kreationer.

  Ja så har man fått en dos av positivism idag också. Tror jag ska åka till Haven och njuta av blommor.

  Från ett så där halvt soligt, halvt molnigt, men ack så ljuvligt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh tack, ännu mer beröm 🙂 Jag försöker också att ge positiva komplimanger så ofta jag kan. Det är så kul när man går fram till någon okänd och säger nåt fint, man kan ju hoppas att de blir lika glada som en själv blir.

   Skorna är för övrigt nya, kul att du la märke till dem. Var inne på Ecco häromdagen där de hade rea på rean och då köpte jag dessa samt ett par senapsgula höstskor. Så att det är lite kul ändå när kylan till slut tyvärr kommer…

   Hoppas du fick en god dag bland blommorna.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.