2 svar till “En cykeltur på Ven…“

 1. Åh Ven, vilka minnen det var några år sen jag var där, närmre bestämt på min konfirmation, känns som ett annat liv, men där är jättefint och harmoniskt, och backigt och härligt.

  Landskrona min gamla hemstad på den tiden vi bodde ditåt, dock föredrar jag min hemstad Simrishamn så mycket bättre, förlåt Landskroniter.
  Hittade du några loppisar på Ven, knappast väl ? Hade nog haft svårt att bo så dock, men att besöka är trevligt, host, host, jag hade ett stenkast dit från min by Glumslöv då jag var Sveriges yngsta ICA-handlare, jag och min käresta. Nåt att förtälja för barnbarnen om några år, och för dig nu.

  Uppdatering på loppisar, Hammenhög har på magasinet mitt i byn lördag 27/7 10-12.
  Gärsnäs, inte så långt från H-hög, har loppis 27/7 kl 10-13 Sen är det Krämarmarknad i Simrishamn, är en folkfest om man gillar trängsel och att fynda!
  Branteviks idrottsplats sönd 10,00. Brantevik värt ett besök oavsett loppis.

  Från idag smått mulet, Österlen men ack så skönt ändå./MH

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Jag hittade tyvärr inga loppisar på ön. Jo förresten det stod en dam precis där man lämnade tillbaka cyklarna och hade en ”miniloppis”. Min man köpte en gammal kaffeburk från 60-talet. Annars var det mest picknickande och cyklande hela dagen, skönt.

  Nu när du berättat att du bor i Simrishamn så tänker jag ställa en fråga om du kan tipsa på god och bra restaurang där? Varje gång jag besöker så blir det att man hamnar på något av ställena mitt i stan längs med gågatan som jag inte mins namn på, du kanske vet… Hade varit kul med tips på annat om det finns?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.