Känner mig lite glassig…

Tänker att jag är en glassförsäljare när jag bär denna klänning. Inte helt fel en dag som denna när temperaturen är på över 30 grader i solen (känns det som i alla fall).

Klänningen köpte jag för en tjuga på loppisen på Drottningtorget för någon helg sedan. En tant som hörde lite dåligt satt bakom ett bord och sålde bland annat lite gamla klänningar. Hon sa att det var hennes mosters klänning och att den var från 50-talet. Tänker mig att den använts som ”hemmaklänning” med allt vad det innebär. Praktisk är den med fickor precis som jag gillar dem. Ett toppköp skulle jag vilja påstå!

dagens outfit 2013-07-24 grislampa solglasögon vintage solglasögon arm certina ds first rött skinnbälte ficka sko på plint kopp

Dela

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.