Dags att kolla in blommorna…

Detta är en klänning som jag haft i min garderob i flera flera år. Ibland tycker jag om den och ibland inte alls. Gemensamt med varje gång jag använder den är dock att jag alltid får komplimanger för hur fin den är. En gång när jag var ute på klubb kom det till och med fram en tjej och sa ”wow, detta är den snyggaste klänning jag någonsin sett, wow”. Visst, jag gillar den med men en sådan storhet ser jag inte, men vem vet om ett par år kanske jag ändrar mig.

Den är i alla fall köpt på Humana i Malmö för en sisådär 139 kronor skulle jag tippa. För några år sedan kostade de flesta klänningar så mycket där. Den kommer i alla fall att få hänga kvar hos mig ett bra tag till.

rosor dagens outfit 2013-07-27 skärp med blommor viftar med kroppen

Dela

4 svar till “Dags att kolla in blommorna…“

 1. Underbart tyg. Skärpet med de små blommorna på är pricken över i.
  Önskning: blogga lite om kläder/ting för andra kroppsformer?
  Therese 11414

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Vad roligt att du gillar klänningen och att du hittat bloggen 🙂
   Jag ska tänka på det du skriver och så får vi ser hur jag kan få in det i bloggen.

 2. Den gillas, härligt med blommigt, det är ju sådan glädje i vardagen med färger och mönster.

  Humana ,var år och dar sen jag besökte, men det är där jag köpt en del coola hattar för nåt år sen. Men så ligger det ju inte runt hörnet här nere i från, utan man ska ju ta sig dit.

  Nu tror jag snart storloppisarna på Österlen går mot sitt slut, sen är där mindre, men ack så trevliga.

  Må så gott från ett halvsoligt Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Humana brukar inte vara så bra nuförtiden tycker jag, alla mina bra fynd från där är gjorda för flera år sedan. Det har ju blivit svårare att hitta fina gamla kläder i ”vanliga” second hands tyvärr. Vi har en veckas ledighet kvar nu, hoppas kanske att det hinns med ännu en tur mot Österlen 🙂

   Jag fyndade förresten tre hattar från runt 30-talet häromdagen. Väldigt välbevarade och alla satt perfekt på mitt huvud. Glädjen var total…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.