En ärvd klänning

Ibland händer det att människor i min närhet frågar om jag är intresserad av gamla kläder som de håller på att rensa ut. Just så var fallet då det en dag ringde på dörren hemma och en granne stod på trappan och undrade om jag var intresserad av denna klänning. Hon hade hittat den och tänkt att den nog var min stil. Så himla fint tycker jag. Tack Marie!

 

 

 

Dela

6 svar till “En ärvd klänning“

 1. Det är väl de som kallas goda grannar, och vänlighet är nåt fint, finns för lite av det i vår värld tycker jag.
  Snygg är det också lite stuk som en kaftan, sitter så snyggt på dig.
  Kram/MH

  1. Tack tack, jag blev jätteglad 🙂

 2. Du är jättefin Jenny, vilken schysst present ❤️❤️

  1. Eller hur, blev sååå glad 🙂

 3. Kristina skriver: Svara

  Hahaha, själv har jag tappat bort precis en sådan där klänning. Kan inte fatta hur det gått till, måste har varit i någon flyttprocess. Jag tyckte jättemycket om den och hade den på min 30-årsdag! Jag hade ärvt min av min dåvarande svärmor. Du är jättefin i din. Jag har ett par andra klänningar från Smarty modeller och jag tycker om den skärningen som de har/ mvh Kristina

  1. Vad synd att du tappat bort klänningen men tur att du har andra liknande. Jag gillar också modellen, ibland är det skönt med en längre klänning. När det blir sommar åker den nog på igen 🙂
   Hälsningar
   Jenny

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.