Blommor och färg

Halvdant sommarväder får mig än mer att vilja dra på mig mina färggladaste klänningar och liksom trolla fram solskenet med starka färger. Går sådär kan jag berätta men jag känner mig snajdig i alla fall. Just denna blomsterbomb har hängt på sin galge tills nu, det blir så ibland när klänningarna är många i ens garderob. Den är köpt på min favoritaffär här i Malmö, Beyond Retro. Märket är Kathi Originals och jag tippar att den är från sent 60-tal.

 

Dela

Ett svar på “Blommor och färg“

  1. Fint Jenny att du försöker med dina vackra klänningar locka fram solen och sommaren. Idag blåser det på gränsen till höst, suck, var har denna sommar blivit av. Redan augusti och skolorna och jobb sätter snart fart igen och så längtar vi till nästa sommar. Gillar för övrigt strukturen på klänningen.
    Kram och fin helg/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.