Rottingväskan och jag

Idag sken solen för första gången på ett bra tag och vad passar då inte bättre än att lufta sin rottingväska? Hade jag vetat att det skulle börja ösregna när jag var halvvägs till stan på cykel hade jag klart tänkt annorlunda. Som tur är har jag ett regnskydd till min cykelkorg så väskan klarade sig betydligt bättre än jag om jag säger så…

 

 

Dela

2 svar till “Rottingväskan och jag“

  1. Denna sommaren skrivs till historien om ganska tradig. Nu är juli snart också bakom oss, jag hoppas på nästa månad. Man får försöka fånga solstrålarna i flykten för dom är få alltså.
    Väskan minns jag, och va fin du är i blått.
    Trevlig helg/MH

    1. Ja usch vilken kall sommar det har varit, hoppas verkligen solen kommer fram i augusti. Har tre veckor ledigt till…
      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.