Det smakfulla Berlin…

Är på nyårstrip med min man. Stryker omkring i ett industriområde i Berlin på jakt efter obskyra fynd. Hittar förvisso inga härliga klänningar eller välsittande hattar men väl Berlins kanske hetaste limousin. I alla fall då det begav sig på det glada 80-talet.

Jag var givetvis inte sen att pilla lite på guldlacken och drömma mig bort till en tid av överflöd på ena sidan av muren medan man på den andra sidan tog sig till fabriken i sin gamla Trabant. Om man var så lyckligt lottad. Så här på 2000-talet kanske tiden hunnit ifatt västvärldens ”goda smak” då jag tittade mer kärleksfullt på de Trabanter som brummade runt än på de blänkande lyxbilarna som sakta strök förbi. Tills jag kände avgaslukten från Trabanten förstås…

Hur som helst så kunde jag inte motstå att välja den guldiga bilen som min modellpartner när det var dags för Berlins första outfit.

limousineservice lincoln gold limousine kvinna med basker gold paint Ecco damsko lincoln logo

Dela

4 svar till “Det smakfulla Berlin…“

 1. Snyggt foto, det ser härligt ut och en väl passande bil till dig! Snyggt dressad du är idag som alltid.

  Ha en fortsatt trevlig fredag och kommande helg.

  Solen skiner på Österlen idag/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo visst var bilen cool alltid 🙂 Trevlig helg på dig med.

 2. Ulf Hedén skriver: Svara

  Minns du att du har åkt Cadillac i Florida? P

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Självklart minns jag det. Jag satt i framsätet minns jag för där kunde man sitta tre stycken och bara det var ju coolt…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.