Istället för mjukisbyxor…

Hittade detta fina på en second hand häromdagen. Tänker mig att när jag kommer hem från jobbet och vill ”ta på mig något bekvämt” så byter jag om till detta istället för en mjukisklänning. Nåja, just nu kommer jag inte riktigt i den men det kommer nog en tid längre fram i år då jag kan svassa runt i detta på hemmaplan och drömma mig bort till en annan tid.

nattsärk knapp spets tyg

Dela

2 svar till “Istället för mjukisbyxor…“

  1. Stilfullt plagg, älskar verkligen allt med spets, det är så snyggt.
    Jasså du är så pass om den lilla fina magen så du inte kommer i den? Månaderna rullar snabbt på, och tänk när våren är som skönast då kommer han. Jag gläds så med dig, och ett nytt litet människoliv, finns det nåt finare så säg.

    Skön tisdag från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Jo magen den växer mer och mer för varje vecka nu. Längtar väldigt mycket nu till att få se det lilla livet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.