Det hetaste sommaren 2016

Som ni säkert sett är det väldigt populärt med tröjor, toppar och klänningar med den så kallade singoalla-skärningen. Jag tog mig en runda i min garderob och vad hängde där om inte just en singoallaklänning. Så för att vara högst modern krävs alltså inte nya kläder. Min klänning är från 70-talet och mode går ju igen och igen. Billigt, praktiskt och mycket bättre kvalitet än om jag köpt något nytt. vintageklänning och gosse vintageklänning twirl

Dela

2 svar till “Det hetaste sommaren 2016“

  1. Fin klänning Jenny och jag gillar Ivan när han går så där lite coolt som mamma. Vad lång han blivit under sommaren och de söta lockarna.

    Fin start på veckan till er. Kram/MH

    1. Haha, gossen startar kanske sin egen modeblogg snart 🙂 Ivan har verkligen vuxit på senare tid tycker även jag, väldigt lång känns det som…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.