Äntligen passar den…

När jag var gravid hittade jag denna sjuksköterskeklänning på Myrorna. Den var på tok för liten eftersom en Ivan fanns där inne men jag köpte den och tänkte att någon gång ska han ju ut. Så här såg man i alla fall ut då man plåstrade om folk på slutet av 50-talet och i början av 60-talet. Superskön är den och jag funderar på vad den varit med om när jag spatserar runt i den.

vintageklänning-blå

knapp-vintage

alstermo-toffeln-träskor

klänning-rygg

Dela

2 svar till “Äntligen passar den…“

  1. Stilig dress. Lite skillnad på dagens, dom är rätt tråkiga kan jag tycka, och utan stil.

    Idag är det regn över Österlen, men vilka ljuvliga dagar vi haft, hoppas det kommer fler, men det kan va lite mindre grader kanske, eller?solen är min vän.

    Kram/MH

    1. Så himla roligt när man hittar kläder som använts förr i yrken tycker jag. Gillar denna skarpt

      Det verkar vara allt eller inget med det varma vädret. Antingen 40 grader eller 15 grader. Gillar inget av dem utan vill ha ”svensk sommar” typ 20-25 grader. Hehe… Aldrig nöjd

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.