Ännu en goding från 50-talet…

Och ännu en klänning som någon annan får njuta av i framtiden då den är lite för liten för mig. Det grämer mig verkligen att mina två senaste klänningar som jag tycker är så fruktansvärt snygga inte var min storlek. Visst, på storlekslappen verkade det så rätt men med vintage kan man aldrig vara helt säker.

dagens fynd röd klänning på galge röd knapp

Dela

2 svar till “Ännu en goding från 50-talet…“

  1. Trevlig klänning, den får du sälja till nån i Danmark, röd och vit, Speciell i sin mönstersammansättning. Kom genast att tänka på sådant man hade förr mer än nu, äkta snyggt tårtpapper. Hur många olika mönster finns det i vår värld?
    Man kan ju säga att jag kan icke räkna dem alla.

    Må så gott från det soliga Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Hahaha, jag hoppas verkligen det blir en dansk som köper den av mig nu 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.