6 svar till “Prickar, prickar och prickar…“

 1. Detta var verkligen pricken över I….jättesnygg klänning och skorna passande till. Vilket fynd, du har näsa för de bästa, och det är en liten sport att hitta gobitarna.

  Knapparna gillade jag skarpt.

  Då har vi kört igång en ny måndag, en solig sådan, hoppas det fortsätter.

  Från Österlen önskas en skön vecka/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Åh, tack! Jakten efter bra vintage är ju bara så härlig. Idag hittade jag faktiskt en klänning från 40-talet i ull för ynka 150 kronor. Lyckan…

  2. Med den klänningen gjorde du ett klipp, hur härligt blir inte den en kulen mulen vinterdag!

   Jag har ju inte klickat på din förra blogg, har helt enkelt inte tänkt på den. Men du har nu denna tidiga morgon tagit med mig på en tur ut ur landet, jag som i grunden är en ”hemmakatt”, har aldrig varit lockande av att resa, men att se på så otroligt fina bilder är så roligt.
   Vilka foton du har på den bloggen också, det är det som till stor del gör en trevlig blogg så är det fina foton. Dina fotograferar har verkligen hittat det där som ögat vill se.

   Och vilka klänningar du har i din ägo, för dig är det verklighet, för andra en dröm, du äger en skatt av det förflutna, var rädd om det, man får alltid plats för en till!! Gillar dina matchningar överlag och skor och strumpor tillhör min favorit, de där färgade, som jag också har , hmm en hel hop av. Skor är något jag kollar in, det har blivit ännu mer sedan jag så olyckligt bröt mitt ben på tre ställen för snart två år sen, inga direkta klackar för mig numera, men det finns coola med lägre.

   Den där polisuniformen gjorde mig väldigt nyfiken, är du månntro i den branschen? eller var det en filminspelning, stilig var du och en lika fin hund, säger en hundälskare från Österlen, som också har några egna.

   Må så gott och en skön tisdag, idag är det en promenad i Haven i Gärsnäs, bland blommor och kanske fågelkvitter./MH

 2. Jenny Widén skriver: Svara

  Vad kul att du tittat in på min förra blogg. Då fick du lite historia om hur det hela började och varför bloggen heter just 365outfits.

  Om du har lust att se hur jag såg ut då jag gifte mig, kolla in 26 maj 2011. Vi berättade inget för våra nära och kära utan denna bild på mig var allt vi la ut och de flesta förstod vad vi gjort. Det hela ägde rum i bästa staden New York.

  Jag kommer nog aldrig sluta samla på klänningar med en gedigen historia 🙂

  1. Godmorron onsdag!

   Ert bröllop har jag sett det har du haft i denna bloggen, med stor sannolikhet har jag skrivit nåt!

   Den söta klänning du hade där var ju också vintage, så snygg. och foton ni tog var en resa i sig, väldigt vackert alltsammans. Det är väl så trevligt med överraskningar, det har jag också fått erfara.

   Två klädesplagg för min del i går, en ljuvlig blus i beige, med spets fram och så kan man knyta en rosett så där lite käckt, från Vinetta, den är inhandlad i Smedstorp hos Leif handlare, en så mysig och härlig lanthandel, som också har lite loppis i ett av rummen. Hängde några plagg till från förr. Tror att blusen kan va -60 tal? Sen i Hammehög är en secondhand som tyvärr ska lägga ner, där hängde en randig karamell, från Salens, den är i mintgrön, orange och vita ränder, idag tar jag den på mig men jag går på nutid i skor, vad sägs om ett par orange sockar och orange pumaskor. Idag bär det till sjukhuset för cortisoninjektion i händerna, lycka till säger jag till mig själv, haha.

   Från ett trolskt Österlen där disbanken ligger långt ner på marken, och solen så sakta stiger upp över slätten. Må så gott/MH

 3. Jenny Widén skriver: Svara

  Ojdå, hade visst glömt att jag bloggat om det…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.