Afternoon tea…

För att fira min födelsedag bjöd jag mina vänner på afternoon tea i min soliga trädgård. Klockan 14 slogs portarna upp och då hade jag bakat och grejat i dagarna två. För att äntra bjudningen krävdes en hatt och detta tog alla på fullaste allvar. Från spädbarn till vuxna, alla bar de något på huvudet. Åååååååh, mera hattar åt folket.

Som ni vet har jag en diger samling hattar så flertalet av de som bars var mina. Tid bestämdes några dagar innan och en passande hatt valdes ut till rätt person och huvud.  barnhatt ostindia tekanna 50-tal macarons kärleksmums hallongrottor brysselkex sandwich plåtlåda 20-tal schackrutor orrefors skål brysselkex vattenkanna fasettslipad glas kosta blomma med bollstol reisenthel sminklåda ivan med hatt afternoon tea småkakor buspojke afternoon tea trädgård jenny med hatt elin rabarber sanna solglasögon hanna presenter lars jenny och ivan barnen mattias hattar dansar festen är över

 

Tack alla för en fantastisk dag och alla fina presenter.

Dela

4 svar till “Afternoon tea…“

 1. Syster Yster skriver: Svara

  Så fina ni är. Bebisbilden är helt underbar.

  1. Puss fina syster 🙂

 2. Vilket trevlig initiativ till en fest, härligt med alla fina hattar, det förhöjer onekligen en fest. Och tur med vädret hade ni minsann också.

  Alltså Jenny du är en riktigt flitig bagerska, ditt nya yrke i framtiden när du tröttnat på det andra. De små söta barnen i gräset är ju bara så charmiga som hämtat från en film.

  Trevliga foton som alltid i din blogg.

  Kram/MH

  1. Åååh, tack… Det var riktigt härligt och fint väder blev det med, sådan tur. Jag gillar verkligen att baka och småkakor är ju så perfekt att ha hemma till kaffet. Lätt att bara ta fram ur frysen och njuta lite när som. Det blev ju en hel del över från kalaset…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.