Jag fyllde år…

Och i vanlig ordning kom min man (Martin) med ett par paket framåt morgonkvisten. Han brukar alltid snappa upp något här och något där och sedan överraska med något jag glömt att jag önskat mig.

Det första paketet jag rev upp innehöll en rosa väska. Inte vilken rosa värska som helst utan en Gucci Jackie Bag. Detta är inte en i mängden av väskor utan en väska som designades 1947 och bars av Jackie Kennedy så frekvent att Gucci helt enkelt döpte om väskan efter henne. Trogna läsare känner till att Jackie Kennedy (eller Jackie O som jag brukar referera till henne) är en av mina absoluta stilförebilder.

Apropå stilförebilder så är en av mina andra favoriter Audrey Hepburn. Det var där Martin hämtat inspiration till paket nummer två som innehöll ett par solglasögon av modellen Prada Minimal Baroque. Jag har länge sneglat på dessa och nu var det tydligen dags för mina ögon att få sitt.

Smygtant som jag är utrustade jag direkt solglasögonen med ”senilsnören” då de är ganska stora vilket gör att jag kan hänga dom runt halsen lite snabbt istället för att behöva plocka fram det enorma glasögonfodralet och försöka trycka ner det i väskan. En liten guldkedja fick det bli för att piffa upp för att det inte bara skulle bli funktion.

gucci-jackie-bag-pink gucci-jackie-rosa prada-solglasögon senilsmören-glasögon Prada Minimal Baroque Sunglasses

Dela

2 svar till “Jag fyllde år…“

  1. Din man har onekligen en riktigt god smak, bra jobbat Martin, som ger din fina fru det bästa av det bästa. Gillar också rosa, det är som en härlig karamell.

    Verkligen härliga solisar, och så coolt med snörena i, ja man kan alltid leta efter glasögonen, ja kanske inte om man har dom på sig, haha.

    Kram/MH

    1. När jag öppnat mina presenter utbrast jag ”jag längtar tills jag fyller 36” . Hehe, han har inte gett mig något jag inte velat ha under alla våra år (12) ihop.

      Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.