4 svar till “Vintagemässan i Malmö – Del 2…“

 1. Oh, det är som en spännande bok det du bjuder på. JÄTTETREVLIGT!

  Där skulle jag onekligen också vilja besöka om det kommer tillbaka framöver? Ser att intresset har varit stort med så mycket folk.

  Kan du känna att det är som att stiga in i en helt annan tid?

  Var i från kommer alla dessa härliga plagg och mycket mer? Strumpeband, vet du det hade jag som liten tös. När det var söndag så tog Mor fram söndagsklänningen, och då hade man tjockare strumpor och som vi sa där hemma ”livstycke”, det var i en så där svagt gammelrosa färg. Känner ju att jag är tillbaka i det som var min barndom. jag är uppväxt på ett bondgård, och jag kan säga jag hade ett liv fyllt av äventyr, med djur och vacker natur.Doften av nyfödda kattungar i halmen, det kan jag känna just nu.

  Tack för du delar med dig av allt detta Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det känns härligt att höra att jag med min blogg kan få fram sådana fina minnen hos dig. Det jag främst gillar med vintage och gamla saker är just att de haft ett liv innan mig. Kan komma på mig själv att fundera på vem som burit en viss klänning tidigare och vad den varit med om.

 2. Minnena kommer så ofta till mig, det är Anna-Lena Löfgrens fina sång!

  Precis så känner jag allt som oftast när jag köper nåt, tänk om det kunde tala, så sjunger Hasse Andersson just, Om ett hus kunde tala. Lite çitat från en del fina låtar, så här på en onsdagsmorgon.

  Må så gott från Österlen/MH

 3. Johanna skriver: Svara

  Vilken fin sammanfattning! Ja, det var en mycket trevlig mässa, jag hoppas att den återkommer i Malmö framöver. Jag missade föreläsningarna då jag inte var på plats speciellt länge. Hoppas att de var intressanta. Riktigt kul att gå och leta bland alla gamla plagg. Blev ju inköp av både gammalt och nytt för mig i slutändan…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.