Vintagemässan i Malmö – Del 1…

För andra året i rad arrangerades vintagemässan i Malmö. Förra året kunde jag tyvärr inte medverka men detta året spenderade jag både lördag och söndag på plats. Jag tog med mig min personliga fotograf (även känd som min man) och begav mig till mässan med stora förväntningar.

Jag har under dessa dagar insupit inspiration till tusen, fyndat såklart samt gått på olika föreläsningar i ämnet vintage.

En bra helg helt enkelt…

piano-vintagemässa fynd-vintage galgar tyggalgar klänning paljetter juveler guldbrosch-80-tal pipe-tobacco paris-skor discokula modevisning-vintage-malmö bra-köp

Dela

2 svar till “Vintagemässan i Malmö – Del 1…“

 1. Åh vilken lycka, jag tänkte på den och på dig att den besöker du ju alldeles säkert, och sen bjuder du på jättefina foton, så man liksom känner att man varit med på ett litet hörn!

  Är det hög klass i priserna tro på mässan? det är ju fantastiska plagg mm som jag ser.

  Ja det var en bra start på en måndag.

  Ha en skön sådan från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Det var en härlig helg med mycket vintage och inspiration. Priserna varierade ganska mycket från olika försäljare, likaså kvaliteten. Klänningarna jag köpte som var från 50 och 60-talet betalade jag 300:- styck för och sen blev det även en underbart turkos kappa från 50-talet som jag fick betala 600:- för. Bild kommer snart och då kommer du förstå att jag inte kunde avstå trots det aningen höga priset… Inga loppispriser med andra ord…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.