Vintagemässa i Limhamn…

Så kom då lördagen jag väntat på i månader. Det var dags för vintagemässa i Malmö igen och jag tog min vän Milan under armen och begav mig mot Limhamn. Mässan var på Folkets Hus och stället var fullt med utställare. Det fanns mycket fint att titta på och i olika prisklasser. Det fanns allt från 20-talet till 70-talet på plats. Jag hittade såklart finaste 60-talsvinterkappan/capen från Fougstedts direkt då jag kom in i rummet. Visste redan där och då att den skulle få följa med mig hem. Bestämde mig trots detta att invänta köpet till senare under dagen och om det fanns kvar då, då var det meningen.  Det var meningen…

Jag provade flera gamla fina hattar men det som fick följa med hem var en hårkreation från 40-talet i toppskick.

En härlig dag med fler köp än jag tänkt och givetvis får de ett eget inlägg alldeles snart.

vintagemässa limhamn

vogue vintage

vintagemässa limhamn 2013

prickig klänning

klänningar

hattar

gyllene klänning

hatt och diadem

röd hatt

sammet retro

Dela

2 svar till “Vintagemässa i Limhamn…“

 1. Trevliga foton tänkte nästan du varit på den mässan, och så kul att få ta del av det hela.

  Ser ut att ha varit mycket trevligt, något för alla som det heter, alla som gillar det från förr.

  Cool du är i hatten, och även tjejen i den blå accessoaren.
  Så fin den spetskragen är, tänk att det minns jag från min barndom, hade man en tröja satte man till en lös krage, snyggt. Vilken palett med kläderna i rad.

  Må så gott från Österlen/MH

  1. Jenny Widén skriver: Svara

   Jo det var en fin mässa. Träffade även på reportrar från Skånskan som skulle skriva något i tidningen om det hela. Om du ser något så får du gärna hojta till…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.