Lite om klänningar…

Jag fick frågan från Zalando.se om jag kunde tänka mig att skriva en text om klänningar som de kunde få publicera på deras klänningssida. Här på bloggen skriver jag ju mest om vintageklänningar samt andra gamla ting, men en klänning är alltid en klänning tänker jag och om min kunskap kan få fler att upptäcka de underbara klänningarnas värld så står jag gärna till tjänst.

Om ni är nyfikna på vad jag skrev klicka här …

 

Dela

2 svar till “Lite om klänningar…“

  1. Intressant artikel, och jag vet ju att du kan mycket om klänningar. Håller med om att det är inte så jättemånga som använder just klänning som ett ”vardagsplagg” till skillnad mot förr.

    Tänk när långbyxan gjorde entré förr i tiden, det måste haft ansetts som ett rent manligt plagg, inget som tjejer använde!!!

    Skön start på veckan från Österlen/MH

    1. Jenny Widén skriver: Svara

      Åh, tack! Kul att du läste artikeln 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.