Vad tycker ni?

Hittade en puffig klänning som fått hänga på galgen i garderoben ett bra tag. Kan inte riktigt komma underfund med om jag gillar den eller inte, vad tycker ni? Matchade i alla fall med en korgväska som jag köpte på Vintagemässan i Köpenhamn tidigare i år samt mina favoritträskor från Bergelin 

Dela

4 svar till “Vad tycker ni?“

 1. Sol Lykkehaab skriver: Svara

  Så fint til dig.

  1. Tack tack 🙂

 2. Gillar den absolut, någon har tänkt till och gjort ett skärp till. Du kan ju piffa till och ha bandet i håret och sätta ett vanligt skärp i midjan, kanske ett i mörkt blått. Det är med en stor fantasi man kan skapa om ett plagg, och varför inte matcha med blå strumpor det är ju rätt sås valt tycker jag. Den där stora gula saken på himlen lyser med sin frånvaro.

  Kram/MH

 3. Absolut jag gillar den och någon har tänkt till med bandet i midjan, vilket i och för sig var väldigt vanligt förr. Du kan piffa till ditt hår med bandet och sätta ett blått skärp i stället och pricken över i blå strumbyxor, det är ju rätt svalt. Den där stora gula saken lyser med sin frånvaro.
  Psss har fyndat två superfina vintageklänningar som är så fina så de hänger på dörren till sovrummet, plus en skir fin blus, ibland hittar man det trevliga, och jag blev superglad!

  Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.