2 svar till “Som en vandrande tapet…“

  1. Angående bloggen är felet som tidigare då vi tog kontakt med tidningen, bara det att min man hjälpt mig komma till din ändå! Någonting strular på sidan helt klart.

    Ja visst är det en färgklick, och som du skriver det är en investering, för de fina kläderna blir färre och färre. Från de ”äldre” hemmen där kasseras klänningarna tyvärr, och därmed tror ju jag att det blir mycket svårt att få tag på dessa Visst kan man sy av vintage tyg, men det är inte detsamma, tycker ju jag. Så behåll din skatt det kommer att va roligt för framtiden också, och man ska helt klart använda kläderna mycket.

    Lite mulet över Österlen idag, men det blir snart sol igen. Må så gott/MH

  2. Jenny Widén skriver: Svara

    Vad tur att du fick hjälp att komma till bloggen trots skånskans strul. Jag håller helt med dig att sy om gamla tyger blir ju inte riktigt samma sak. Men nu när jag håller på att lära mig sy så vem veta vad nästa steg blir… Hade varit trevligt att komma över ett lager gamla fina tyger till ett toppenpris, hmmm… Får börja leta 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.