Om jag gift mig i slutet av 60-talet så kanske…

Klänningen hittade jag på loppisen på Drottningtorget i Malmö en varm söndag. Den hängde inplastad och damen som sålde den berättade att klänningen var från slutet av 60-talet och helt oanvänd. Känns lite konstigt det där med att hitta kläder som är så gamla och oanvända. Denna klänning har säkert hängt i någons garderob och bara väntat på rätta tillfället men tillfället kom aldrig och tick-tack, nästan 50 år senare köper jag den. Helt otroligt när man tänker på det ju.

agens fynd 5

Dela

2 svar till “Om jag gift mig i slutet av 60-talet så kanske…“

  1. Vilken vacker klänning, och det var synd att inte den rätte kom så nån blev gift i denna, men ödet ville annat och nu är den din! På min tid, oj det lät gammalt, 35 år sen, så hyrde jag min, en lång med spets fram och vid armarna. Jag var ju så ung på den tiden, och då var det på modet att hyra kläderna.
    Skulle jag gift mig idag med min man så klart, så skulle mina kläder och blommor säkert varit annorlunda. Jag hade plockat min bukett själv, och hade med stor sannolikhet haft en köpt på secondhand, men på den tiden var det inte så poppis.

    Det finns gobitar där ute som är fina, gäller bara att hitta de.

    Varmt och skönt från Österlen/MH

  2. Jenny Widén skriver: Svara

    Åh, din klänning som du bar då du gifte dig låter riktigt fin. Jag hittade för övrigt min bröllopsklänning i en second hand-butik, en blåsa från 50-talet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.