Senaste fynden från second hand…

Det blir ju ett par besök på olika second hand-butiker varje månad och allt för ofta finns det små guldkorn jag bara måste ta med hem till värmen. Här är ett par av mina senaste fynd som jag inte hunnit undersöka historien bakom men så länge får ni hålla tillgodo med ett par bilder.

Är det någon som känner igen symbolen på väskan eller vet mer om föremålen får ni såklart gärna dela med er.våningsfat vintage-väska-skinn kakfat-glas väska-vintage-svart glasfat-second-hand svart-skinnväska symbol-skinnväska-vintage plånbok-vintage-svart-skinn väska-gavel

Dela

5 svar till “Senaste fynden från second hand…“

 1. Du kan verkligen plocka guldkornen. Fatet är ju hur fint som helst. 60-80 talet hade lite bubbligt glas, men om detta vågar jag inte orda.

  Väskan är ju hur läcker som helst, du gillar väskor va? här är en till, men jag kan inte säga att jag finner sådana snyggingar. Grattis till de båda.

  Kram från Österlen/MH

  1. Jo jag har fått dille på väskor nu, eller har väl haft det ett bra tag nu. Här kan man fortfarande hitta guldkorn tycker jag. Man kan väl aldrig ha för många handväskor brukar jag tänka också köper jag en till. Det fina med dessa väskfynd är ju att de oftast inte kostar mycket alls samt att de är i riktigt god kvalitet.

 2. Angelika skriver: Svara

  Hej visst är fatet härligt! Tungt som attan förstås. Om jag minns rätt så är det från Väst Tyskland en märkning som användes mellan 1949-1990… (tror jag det var). Tillverkare är Walther & Söhne. Troligtvis 80-tal.

  Loppishälsningar, Angelika

  1. Ååååh tack för lite information om fatet. Jo du har rätt, tungt är det 🙂

 3. Anna Wallin skriver: Svara

  Åh har du kvar kakfatet? Du vill inte sälja det? Letar som en galning efter just ett sådant

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.