Semestern börjar gå mot sitt slut

Min ledighet denna sommar har varit lång, hela sju veckor. Trots detta känns det som tiden flugit förbi. Värmen som jag hoppats på har bara visat sig ibland men jag är nöjd med sommaren som helhet. Här besöker jag och Martin Västerås. Vi checkade in oss på Steam Hotel i två dygn, kommer ett inlägg om vistelsen inom kort. Här är vi ute och letar efter Västerås bästa thaimat, älskar thai. Lyckades bra tycker jag själv, åt på Yum Yum.

 

Dela

Ett svar på “Semestern börjar gå mot sitt slut“

  1. Sju veckor går så snabbt, känns långt när man ser fram men kort bakåt av någon anledning. Så coolt du knutit scarfsen,är det från Lata pigan du nu lärt dig, fräsigt.
    Kram/MH

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.