Äntligen ett besök hos Lata Pigan

Jag har länge velat besöka butiken Lata Pigan men den ligger inte direkt på vägen för mig (som Skåne-bo) om jag säger så. Men nu har jag äntligen fått in ett besök och besviken blev jag inte. Två stora lador fyllda till bredden med prylar, möbler, accessoarer och kläder. Ja ni hör ju, ett paradis för en som mig. Då jag bara hade tre timmar på mig fokuserade jag på avdelningen med kläder.

Det är alltid lika roligt att diskutera vintage med någon som både kan mycket om ämnet och som brinner för jakten på det perfekta vintagefyndet. Jag fick bland annat lära mig hur jag på bästa sätt knyter min scarf, det kommer bli en hel del övning när jag kommer hem kan jag lova… Vad jag köpte? Det får ni se i ett inlägg snart lovar jag.

 

 

 

Dela

3 svar till “Äntligen ett besök hos Lata Pigan“

  1. Ah, oh, vilket ställe du hittat, är som en riktigt fin julklapp förstår du trivdes där hade jag också gjort. Var kommer alla dessa fantastiska kläder från tror du? ser ju ut att va i gott skick också. Ser fram mot att få se vad du köpte.
    Kram/MH

    1. Ja ett riktigt drömställe, så mycket fina saker 🙂

  2. […] tog vi en sväng genom Mälarens vackra natur för ett besök hos Lata Pigan (som jag bloggade om HÄR). När vi passerat Strängnäs kände vi att mat- och sovklockan slog lunch och började speja […]

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.